Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2018 09:53 - 9 септември - Позорът на България
Автор: asenprodanov111 Категория: Политика   
Прочетен: 1421 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ - КОШМАРЪТ КОЙТО ПОЧЕРНИ БЪЛГАРИЯ


Няма по-трагична дата в новата българска история от 9 септември 1944. Тя е сравнима само с падането на България под османско робство в края на 14-и век. 
На 09.09.1944 България е окупирана от агресивната войска на чужда (и то православна, славянска!) държава. Веднага започват масови убийства и жестоки репресии, които с различна степен на интензивност продължават 45 години.На унищожение умишлено са подложени най-вече образованите и умни хора в обществото. Властта преминава в ръцете на простаци, диваци, невежи селяндури и опасни рецидивисти. 
Няма спор за този трагичен завой в историята на България. 
Всеки може да сравни днес, какво е равнището на живота в държави като Франция, Холандия, Белгия, Италия и дори Гърция, където през 1944-1945 влизат американската или английската армии спрямо държавите от "бившия съветски лагер" като България, където нахлува съветската армия. Разликата е от небето до земята. Дори и най-простите сирийски бежанци разбраха, че където е стъпил съветски крак, вече нормален живот няма. Затова и нямат никакво желание и интерес да се заселят в държава от бившия съветски протекторат, като България.
През Втората световна война българските политици и държавници успяха да спасят българския народ от смърт. 
Същевременно през цялата война комунистите действаха като злодеи и терористи срещу България. След 09.09.1944 избиха близо 30 000 достойни синове и дъщери на нашия народ – цвета на интелигенцията му. Нарекоха България "фашистка" и наложиха със сила система многократно по-зла от фашизма. 
Днес, според решение на Народното събрание на България,за нацизма и комунизма трябва да се учи в учебниците по история като за еднакво престъпни политически системи. За античовешката същност на българските комунисти след 09.09.1944 свидетелстват фактите: 30 000 избити – лекари, учители, политици, кметове, офицери, журналисти, земеделски стопани. Осъдени на смърт са 22 министри, 67 депутати, 47 генерали и полковници. Комунистическият "народен съд" – втората най-престъпна организация след самата комунистическа партия, под диктовката на Москва издава близо 3000 смъртни присъди като половината от осъдените са вече избити без съд и присъда към момента, в който ги "съдят". 
За сравнение – Международнияттрибунал в Нюрнберг, който съди нацистките престъпници, осъжда на смърт 12 от тях. 
Жестокостта на българските комунисти отстъпва само на съветските, но е най-близко до нея. 
Един от известните убийци – изверга Мирчо Спасов, изпълнявал лично разпорежданията на слугата на СССР Тодор Живков, за убийствата, разказва: 
"Партията разпореди преди Народния съд да се поизчистят, колкото се може повече врагове, че после с присъдите ставало бавно. Така всяка нощ откарвахме по пет – шест камиона, с по двайсет души в камион, в радомирските села Върба, Темелково и Батановци, където ги избиваха и заравяха из нивите. Около 100 нощи пращахме средно по пет камиона..."
Така си отиват от живота хора на словото, чиято единствена "вина" е, че са казвали истината на българския народ: Райко Алексиев, Йордан Бадев, Данаил Крапчев, Сашо Сладура, Георги Заркин... Други са хвърлени в лагери, затвори, изолатори. 
Като подарък – за рожденния ден на невежото чудовище Тодор Живков убиват писателят Георги Марков. За да се радва правешкият гад. 
България бе поставена на колене – тотално зависима и ограбвана от Съветския съюз. Планове и петилетки бяха "преизпълнявани", а магазините бяха празни, хората се редяха на опашки за чушки и домати, парите нямаха никаква стойност, затова и често ги заменяха с купони, а границите бяха опасани с телени мрежи, защото в противен случай целият български народ щеше да избяга на Запад и нямаше кой да работи като роб на комунистите - русофили. 
Самият факт, че след 1989 всички комунисти и техните наследници се втурнаха да стават капиталисти, да пътуват, следват и търгуват на Запад, показва колко долнопробна и цинична е била тяхната близо половин вековна неограничена власт. 
Но по-страшно от убийствата и репресиите бе унищожаването на духа на народа, на волята му за свобода и достоен живот, унизителното му прегърбване пред червените тирани. 
А България остави убийците и своите мъчители без наказание. България прояви неоснователна човещина спрямо тях, което беше безкрайно несправедливо за десетките хиляди жертви, потърпевши, интернирани, ограбени и опозорени българи, на които настоящето и бъдещето бяха най-нагло и безцеремонно отнети от комуняги и русофили. Но те, наследниците на репресивната комунистическа партия, не осъзнаха че им е простено по някакъв начин, че им е предоставен незаслужен шанс да продължат да живеят и командват в България. Те смятат, че България им е бащиния защото са успели да я подчинят, ограбят, предадат и унищожат. За България обаче те винаги ще бъдат проклети и нежелани, както османските поробители. А прошка и милост към поробители не трябва да има!image




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: asenprodanov111
Категория: Други
Прочетен: 21406
Постинги: 9
Коментари: 3
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031